sleeveminresa.blogg.se

Efter att bantat och kämpat med vikten i alla år så tog jag tillslut beslutet att göra en gastric sleeve operation på CFTK. Jag vill dela med mig av min resa för andra som går i dessa tankar.

Gott Nytt År

Publicerad 2015-12-31 11:45:58 i Allmänt,

Gott Nytt År på er!
Detta året hoppas jag blir mitt år! Ett aktivt år i hälsans tecken ska det bli! Jag  ser fram emot år 2016 :-) inga fler dieter och misslyckande, mitt mantra när jag tittat mig i spegeln  detta året har varit fet ful och fyrtio! Så nu suddar jag bort det mantrat och ersätter det med något positivt istället! Jag ska ha kul, jag ska må bra, känna mig fin, ta skogspromenader med Addi, vara en bättre och gladare mamma och trevligare sambo ;) Ja, så får det bli! 
Jag kan ju berätta att jag fick världens ondaste träningsvärk efter jag varit på gymmet, kunde knappt gå, så himla otränad haha! Ikväll kommer grannarna hit och vi har tema "känd från tv", jag ska vara Tiffany Persson, känner igen mig i henne när hon går på viktväktarna haha! Mathias ska vara grannen i Beck (ska vi ta en stänkare) Hugo ska vara Edward Blom och Elin ska vara henne 

kommer inte ihåg vad hon heter! Bilder kommer imorgon! Ha nu en riktigt trevlig kväll och ett gott nytt år!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela